23.10. 2019  Na stravenky NEVRACÍME
Poloviční porce 75% běžné ceny
Polévky Alergeny
HOVĚZÍ VÝVAR S KAPÁNÍM ( zDARMA k hlavnímu jídlu DO 14. HOD) 1,3,6,9
KULAJDA S PAŠÍROVANÝM VEJCEM 1,3,7,
HLAVNÍ  JÍDLA    
NÁMOŘNICKÉ MASO,RÝŽE(HOUSKOVÝ KNED.) 1,3,7,12
VEPŘOVÝ VRABEC,NÁŠ BRAMBOROVÝ KNEDLÍK,ŠPENÁT 1,3,6
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO NA ROZMARÝNU,ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR 7
SEKANÁ PEČENĚ,VAŘENÝ BRAMBOR,ČERVENÉ ZELÍ 1,3,7
KRŮTÍ GYROS,STEAKOVÉ HRANOLKY,TAT.OMÁČKA 1,3,7,10,6
SMAŽENÝ KVĚTÁK,VAŘENÝ BRAMBOR,TAT.OMÁČKA 1,3,7
KUŘECÍ STEAK S BYLINKOVÝM MÁSLEM, VAŘENÝ BRAMBOR 7
ŠPAGETY S KUŘECÍM MASEM A KARI OMÁČKOU ,SÝR 1,3,7
1KS ČERSTVÝ KYNUTÝ KNEDLÍK S BORŮVKAMI A ŠLEHAČKOU 1,3,7
GRILOVANÝ CAMEMBERT S BRUSINKOVOU OMÁČKOU, ZELENINOVÝ SALÁT, 1/2 BRAMBOR 7
VEPŘOVÝ STEAK SE ZELENÝMI FAZOLKAMI ,STEAKOVÉ HRANOLKY HRANOLKY 1
RUMP STEAK  S ANGLICKOU SLANINOU A VEJCI, STEAKOVÉ HRANOLKY 1,7
jidla na objednávku:    
SM. SÝR, VAŘENÝ BRAMBOR, TAT. OM. 1,3,7
SM. HERMELÍN(CAMEMBERT)VAŘENÝ BRAMBOR,TAT.OMÁČKA 1,3,7
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ (kuřecí)ŘÍZEK,VAŘENÝ BRAMBOR,CITRON 1,3,7
Dezerty, pečivo,saláty    
Šopský salát,Míchaný salát s balsamicem a olivovým olejem  
1 ks Banán s čokoládou, šlehačka 7
PALAČINKA SE ZMRZLINOU A ČERSTVÝM  OVOCEM,ŠLEHAČKA  
1 ks Rohlík 1,3


Seznam potravinových alergenů , které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
1) Obiloviny obsahující lepek – nejedná se o celiakii, výrobky z nich2) Korýši a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život
3) Vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná ( arašídy) a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj - patří mezi potraviny ohrožující život8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9) Celer a výrobky z něj10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13) Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj14) Měkkýši a výrobky z nich